Culinaire Ideetjes van Mie en place

Welkom!

Ik ben Mieke en mijn passie voor koken én eten zorgt ervoor dat je me heel vaak in onze keuken kan vinden.
Achter mijn fornuis met mijn neus in mijn potten.  In mijn keuken voel ik me goed, kom ik tot rust, kan ik mijn hoofd leeg maken.  Ik ben hier op mijn plaats “Mie en place” dus.

Wat is er nu zo fijn aan bloggen?  Mijn recepten delen?  Super leuke reacties van volgers mogen ontvangen?  Toffe contacten met andere bloggers?  Ja allemaal fantastisch, maar ook de gigantisch leuke kansen die je krijgt.  Zoals samenwerken met gepassioneerde mensen die hun product of zaak met gedrevenheid tonen aan hun klanten.
Ja daar hou ik van en wanneer die mensen dan ook nog eens uit mijn eigen gemeente komen, dan hebben ze toch een speciaal plaatsje in mijn “Mie en Place”-hartje.
Een smakelijk aanbod van zo’n topper kan ik niet weerstaan en maakt al de tijd en energie die ik in mijn blog steek helemaal goed!  Hiervoor doe ik het.  Passie en heerlijkheid.

Met kaaswinkel “Lourdon” in Brasschaat werk ik graag samen.  Dit is niet alleen dé referentie betreft kaas en delicatessen ver buiten onze gemeentegrenzen, maar ook het type winkeltje dat je ongetwijfeld wil bezoeken wanneer je gaat shoppen op de Bredabaan.
Bij het passeren van nummer 295 trekt het prachtige interieur met zwart/wit tinten en warm hout je aandacht en is het de grote glimlach van Anja Faes en haar medewerksters die je binnen trekken in het walhalla van kaas en delicatessen.  Hier ga je watertanden en wacht tot je de smaak van passie mag proeven.

Ik maakte dus met plezier en passie enkele heerlijke kaasgerechtjes.
Via deze link http://www.mieenplace.be/recepten-index/ vind je alvast inspiratie voor heel wat lekkere kaas- en andere gerechten.

Liefs,

mieke