EINDELIJK! ZE KUNNEN WEER!

De maandelijkse degustatiezaterdagen van Lourdon. Naar goede gewoonte van 11 tot 17 uur. Lang moeten missen. Nu eindelijk terug. Hoe goed is dat?
Begin al maar goesting te krijgen, want hier gaan we. Met een speciaaltje in april, trouwens.

26 MAART 2022

 Après qui?

We gaan er op zaterdag 26 maart meteen stevig tegenaan. We staan niet meer op de latten, maar wel aan het warme ‘machien’. Voor een super après-ski raclette.

Ziet gij het al het al voor u, dat bordje? Smeuïge, smeltende kaas, perfect smakende gedroogde ham, een kloeke snee brood… genieteuh.

Voor wie niet lijdt aan smeltvrees:

zaterdag 26/3 – 11 tot 17 uur – toegang vrij

www.lourdon.be


22 en 23 APRIL 2022

 Ge moe nie treur nie

Van geen kanten zelfs. En het begint al goed. Op vrijdag 22 april duiken we in samenwerking met Wijngeluk de wereld van de after work apero in. Van 17 tot 20 uur.

De Stellenbosche kerels zien elkaar terug op zaterdag 23 april, wanneer Wijngeluk nog eens lekkere flessen Zuid-Afrikaanse wijntjes kraakt tijdens de apero vibes van 15 tot 20 uur. Ook op het menu: knabbelplanken, warme camembert en… that Lourdon feeling.

Gewoon ter plaatse een ticket kopen

Vrijdag 22/4 (17 tot 20 uur) en zaterdag 23/4 (15 tot 20 uur)

www.lourdon.be   www.wijngeluk.be


7 MEI 2022

 Onwijs lekker

Kom op zaterdag 7 mei die authentieke olijfolie uit Toscane proeven. JOS heet die delicatesse en ze ontstaat aan de voet van de heilige berg Monte Amiata. Kristof komt het verhaal vertellen. U komt hem proeven.

JOS wordt gemaakt van slechts één olijfsoort. Maar het is er dan ook een van de absolute top. Vol, zacht, een engeltje in je keel. Moet je echt eens geproefd hebben. En opnieuw en opnieuw en opnieuw.

Zelfs de Amiata is niet hoog genoeg om je tegen te houden op

zaterdag 7/5 – 11 tot 17 uur – toegang vrij

www.lourdon.be


18 JUNI 2022

Nuts & Tipsy

De Brasschaatse broers Hermans komen langs! Op 18 juni roepen we heel devoot Sint-Anna aan opdat hun volmondige speciaalbier Tipsy onze geesten verlicht.

Lourdon zocht en vond er de passende selecties nootjes bij. Voor de kraak van de maand.

Tispy, voor liefhebbers en fijnproevers, voor iedereen op

zaterdag 18/6 – 11 tot 17 uur – toegang vrij

www.lourdon.be   www.tipsy.beer