Delicatessen

Uw Lourdon-smakenreis is nog bijlange niet ten einde. Wij stelden voor u een boeiende en overtuigende selectie originele, karaktervolle delicatessen samen die de tong strelen en de sfeer opgewekt maken.

We nemen u mee naar de aromatische wereld van de truffel, laten u zwarte-zomertruffelcrème en grijsatlantisch zeezout met truffel ontdekken. Stellen u carpaccio van truffel en truffelboter voor. Geven graag advies.

Voor de liefhebbers staan zowel aceto balsamico uit Modena als balsamico tradizionale klaar. Italiaanse pasta’s brengen uw verbeelding op gang, foie gras van gans of eend spreken van feest, tapenades en sauzen zorgen voor kruidige tonen, wildpatés en noten brengen herfstgloed…

En welke liefhebber wil dit allemaal niet laten afronden door een passende wijn, likeur of cognac? Zorgvuldig uitgezocht. Altijd gevonden in het land van oorsprong. Bij kleine producenten die als het ware speciaal voor u aan de slag zijn gegaan.