MEET THE TEAM

VAN DEZE MENSEN WORD JE GEWOON VROLIJK. WANT ZIJ LATEN UW WERELD LEKKERDER SMAKEN.

Anja

Denkt en doet. De hele dag door. Staat alleen stil voor een dagelijkse portie fijnzinnige humor en voor kaascrème met rode biet. Haar grootste plezier: het moment waarop u binnenkomt.

Pauline

Zet haar een potje salumi al tartufo voor en ze zweert je eeuwig trouw. Ook van echt straffe geitenkaas wordt ze helemaal blij. Lachebek by nature en dat zul je als klant geweten hebben.

Tycho

Opgewekte chefkok die het leven ziet zitten. Toffe Limburger met een hart voor dieren en tuinieren. Zoekt in alles het avontuur en kickt op lokale, artisanale produce. Kaas? Helemaal zijn ding.

Larissa

Lezen, zon, terras, wijn en vriendinnen… Van tijd al eens een kaasfondueke. Dit tof meisje vindt het leven zot lekker. Leuke mama van Maël. Maar ze ziet u ook graag, hoor.

Ann

Nana en suikertante die pittige, lopende kaasjes en ‘hygge’ een perfecte match vindt. Boeken verslinden, rommelmarktjes doen en Blythe-poppen, dat maakt haar vrolijk. Nieuwsgierig proefbeest.

Sien

Ik Sien, ik Sien wat jij ook siet : met deze leergierige, behulpzame jongedame is het goed kaas eten.  Zachte als het even kan.  Wil chirurg of politie-inspecteur worden.  Studeert dan ook crimineel hard.

Yutan

Is zot van ‘t Stad, weet als Studax over alles mee te praten maar werd toch geen burgemeester. Werkt liever bij ons. Geboren op dezelfde dag als Picasso. Na blauwe en roze vandaag in kaasperiode.