Onze missie, visie en waarden

Lourdon is een kaasspeciaalzaak, maar we hebben tegelijk ook altijd aandacht voor aanverwante, liefst lokaal gemaakte producten. Wij willen voor Noord-Antwerpen een referentie zijn en blijven. Incontournable om het zomaar te zeggen.

Wij willen onze klanten telkens weer een prettig gevoel geven door ze op een persoonlijke en tegelijk professionele manier een smakelijke beleving aan te bieden. Eerlijk gemaakte kwaliteitsproducten vinden we van erg groot belang.  

Ons assortiment kazen en delicatessen willen we kwaliteitsvol en gevarieerd houden. Inspiratie putten we uit de wensen en verwachtingen van onze klanten. Daarvoor werken we enkel samen met geselecteerde leveranciers die onze waarden kennen en respecteren. Ook onze medewerkers zijn doordrongen van onze visie en dragen dat elke dag met kennis van zaken uit in hun perfecte klantenservice-met-de-glimlach.

Lourdon werkt toekomstgericht aan haar groei, op professioneel zowel als op menselijk gebied. Wij investeren daarom in een goed georganiseerde onderneming en kiezen daarbij voor de meest doeltreffende technieken.    

Kortom: wij willen als onderneming samen met onze medewerkers elke dag een interessant en gevarieerd assortiment kazen en delicatessen aanbieden waarin authentieke, originele en liefst lokale producten deskundig en op een prettige wijze aan onze klanten worden voorgesteld.

Lourdon wil tegelijkertijd haar reputatie van betrouwbare en gepassioneerde specialist verstevigen en verder uitbreiden.

Ontdek ons kaasassortiment

Bestel online onze ambachtelijke kazen